Webinaari EU-ympäristömerkistä tekstiilituotteissa 23.5.2018

Tekstiilien tuotannossa käytetään vaarallisia kemikaaleja ja kulutetaan suuria määriä luonnonvaroja. Tuotantoprosessit saastuttavat vettä ja ilmaa. EU-ympäristömerkki rajoittaa tekstiilintuotannon ympäristövaikutuksia asettamalla tiukkoja vaatimuksia mm. kuiduille, kemikaaleille ja valmistusprosesseille. Vaatimuksilla tähdätään paitsi ympäristön suojelemiseen, myös työntekijöiden ja tehdasta ympäröivän yhteiskunnan hyvinvoinnin varmistamiseen, sekä tuotteen korkean laadun takaamiseen.

EU-ympäristömerkki järjestää tekstiiliaiheisen webinaarin 23.5.2018 klo 12 – 13:30. Webinaarissa käydään läpi EU-ympäristömerkin vaatimuksia tekstiilituotteille ja esitellään alan menestystarinoita.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 22.5.2018 sivulla:
http://ec.europa.eu/environment/ecolabel/webinar.html

EU-ympäristömerkki

EU-ympäristömerkki