Webinaari vastuullisista julkisista hankinnoista tiistaina 13.2.2018

EU-ympäristömerkki, Joutsenmerkki, Reilu kauppa ja Luomu järjestävät Vastuulliset hankinnat -webinaarin kuntien hankintapäättäjille sekä kaupungin- ja kunnanvaltuutetuille tiistaina 13.2. klo 14-15. Osallistu ja kuule käytännön vinkkejä siitä, miten voit viedä asiaa eteenpäin omassa kunnassasi.

Webinaarin sisältö:

  • mitä tarkoittaa Joutsenmerkki, EU-ympäristömerkki, Reilu kauppa ja Luomu
  • miksi kuntasi tulisi kiinnittää huomiota hankintojen vastuullisuuteen
  • miten vastuullisuus on tällä hetkellä huomioitu julkisissa hankinnoissa Suomessa

Ilmoittaudu 9.2. mennessä: jatta.makkula@reilukauppa.fi. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi myöhemmin.

Maanantaina 26.3. klo 14-15 on webinaarin toinen osa, jossa kerrotaan esimerkkejä vastuullisuuskriteereistä ja miten niitä voi hankintalain mukaan käyttää. Hankintalakiasiantuntijamme vastaavat tuolloin kysymyksiinne. Tarkempi kutsu webinaariin lähetetään myöhemmin.

EU-ympäristömerkki

EU-ympäristömerkki