EU-ympäristömerkki opastaa ympäristötietoisiin valintoihin myös rautakaupassa

Keskon Rakentamisen ja talotekniikan kauppa on rautakauppamarkkinoilla Pohjois-Euroopan johtava toimija ja osa yhtenäistä K-ryhmää.

Rakentamisen ja talotekniikan kauppa (entinen Rautakesko) tarjoaa rautakaupan ja teknisen kaupan tuotteiden lisäksi palvelut rakentamiseen, remontoimiseen ja talotekniikkaan niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaillekin. Keskon Rakentamisen ja talotekniikan kauppa toimii yhteensä kahdeksassa maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Valko-Venäjällä.

”Meille on tärkeää tarjota ympäristömerkittyjä tuotteita, sillä haluamme antaa kuluttajalle mahdollisuuden vaikuttaa itse valintojensa kautta. Lisäksi näemme tärkeäksi, että rakentamisessa käytetään puhtaita ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, näin taataan parempi rakennettu asuinympäristö”, kertoo sustainability specialist Susanna Huittinen.

”K-raudoissa ympäristö pyritään huomioimaan kaikilta niiltä osin kuin toiminta vaikuttaa ympäristöön. Erityistä huomioita kiinnitetään energiatehokkuuteen ja jätteiden lajitteluun sekä kierrätykseen. Lisäksi tuotteiden myrkyttömyys ja ympäristöystävällisyys on meille tärkeää” Huittinen jatkaa.

Kuva: Keskon aineistopankki

EU-ympäristömerkki

EU-ympäristömerkki