Eko Ekosta löydät EU-ympäristömerkittyjä puhdistusaineita

Eko Ekon EU-ympäristömerkityt tuotteet on suunnattu kaikille, jotka haluavat vaikuttaa valinnoillaan ympäristön tilaan, niin ammattilaisille kuin kuluttajillekin.

Eko Eko Solutions Oy perustettiin vuonna 2012 tuomaan suomalaisille yritysasiakkaille ympäristöystävällisempi ratkaisu toimiston tulostustöihin. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut puhdistusaineisiin ja pari vuotta sitten alkoi yhteistyö espanjalaisen A&B Laboratorios de Biotecnologían kanssa maahantuomalla EU-ympäristömerkittyjä puhdistusaineita Suomeen. Nettikaupan myötä Eko Eko on laajentunut kuluttajamyyntiin ja nyt yritys laajentaa myös lähinaapureihin.

Eko Ekon EU-ympäristömerkityt tuotteet on suunnattu kaikille, jotka haluavat vaikuttaa valinnoillaan ympäristön tilaan

– Meillä on vielä puhdas ja kaunis luonto, jossa saamme elää ja näin varmasti jokainen sen haluaa pysyvän. Kuitenkin meillä on myös kotimme, liiketilamme ja työtilamme, joiden on pysyttävä puhtaana ilman, että kaikki ylimääräinen aikamme kuluu kuuraamiseen ja jynssäämiseen. Tuotteemme mahdollistavat tehokkaan siivouksen ilman totuttuja kemikaaleja. Kemikaalit on korvattu tuotteissamme luonnon omilla puhdistusmekanismeilla, entsyymeillä ja mikrobeilla. Tuotteemme eivät myöskään rasita tai kuluta pintoja, sillä entsyymit hyökkäävät itse likaan eivätkä täten korrodoi pintoja kuten vahvat emäksiset aineet. Kutsumme tätä ”Smart Cleaning” teknologiaksi, kertoo Emma Luhtanen Eko Ekosta

Ekologisuuden ei tarvitse olla luopumista tehokkuudesta

Eko Ekon porukkaan kuuluu 18 ekoekolaista ja he työskentelevät ihanassa vanhassa tehdasrakennuksessa Tampereen Onkiniemessä. Rakennuksessa on myös pieni kauppa, josta asiakkaat voivat hakea tuotteet suoraan. Eko Ekon tavoitteena on informoida yrittäjiä sekä kuluttajia, että ympäristöystävällisillä tuotteilla voi ja pystyy saavuttamaan saman tai jopa paremman tuloksen kuin perinteisillä tuotteilla. Ekologisuuden ei tarvitse olla luopumista tehokkuudesta tai jo saavutetuista elintavoista, sillä innovaatiot, kuten biologiset tehoaineet, ovat mahdollistaneet helpon siirtymisen ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

Eko Eko Solutions saavuttaa koko Suomen alueen ilman tuhansien kilometrien ajoa

– Yritysmyyntimme hoitaa puhelimitse valtaosan myynnistämme yritysasiakkaille ympäri Suomea. Meiltä kysytään jatkuvasti, miksemme juurikaan tee asiakaskäyntejä kuin rajoitetusti isoille asiakkaillemme. Tämä siksi, että myynti ja tietoisuuden jakaminen tuotteistamme on huomattavasti ympäristöystävällisempää tehdä puhelimitse, toteaa Luhtanen.

EU-ympäristömerkityt tuotteet löydät Eko Eko Shopin verkkosivuilta.