Majoituspalvelut

EU-ympäristömerkityssä majoitusliikkeessä suositaan uusiutuvaa energiaa, vähennetään energian- ja vedenkulutusta, minimoidaan jätteiden määrää ja suositaan ympäristömerkittyjä tuotteita.

Kansainvälinen ja koko Euroopan yhteinen ympäristömerkki on matkailualalla erinomainen ja luotettava keino viestiä vastuullisuudesta. Euroopassa EU-ympäristömerkittyjä hotelleja tai leirintä-alueita on yli 400. Suomessa merkin ansainneita majoitusliikkeitä on tällä hetkellä kolme: Kuralan kartanotila Yläneellä, Elämys Ämmi Sauvossa sekä Koivuniemen Herran farmin Hanna & Magnus -maalaishotelli Merikarvialla.

EU-ympäristömerkki on hyväksytty Visit Finlandin vastuullista matkailua edistävään Sustainable Travel Finland -ohjelmaan.

Vauhtia ja vakuuttavuutta vastuullisuustyöhön

Oletko kiinnostunut hakemaan majoitusliikkeellesi EU-ympäristömerkkiä? Tutustu merkin tarjoamiin hyötyihin sekä kriteereihin ja tarvittaviin dokumentteihin. Voit ottaa myös yhteyttä asiantuntija Malin Lindforsiin sähköpostilla malin.lindfors@ecolabel.fi tai puhelimitse puh. 044 3733707.

EU-ympäristömerkki

EU-ympäristömerkki